Суспільство (відео)

У Чернігові представили голову військової адміністрації (Відео)

За поданням голови Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса, згідно з указом Президента України від 7 лютого 2023 року, в Чернігові введено міську військову адміністрацію.

17 лютого 2023 року, згідно з розпорядженням Володимира Зеленського, призначено начальника Чернігівської міської військової адміністрації. Ним став Дмитро Брижинський.

«За моїм поданням, указом Президента України створено Чернігівську міську військову адміністрацію. Після відповідної співбесіди розпорядженням Президента України призначено начальником Чернігівської міської військової адміністрації Брижинського Дмитра Володимировича. Досвід полковника Брижинського забезпечить можливість ефективно виконувати на цій посаді всі завдання, які поставив Президент України», — В’ячеслав Чаус – голова Чернігівської ОВА.

Під час зустрічі з Дмитром Брижинським Президент України чітко визначив завдання, на які треба звернути увагу та розпочати активну роботу в напрямі їх вдосконалення.

«Головний напрям нашої спільної роботи – покращення, передусім безпекового середовища. Кожен громадянин міста повинен почуватися безпечно і комфортно. Я думаю, найближчим часом ми зустрінемось із кожним керівником структурного підрозділу, я чітко поставлю завдання і ми разом рухатимемося», — Дмитро Брижинський – начальник Чернігівської міської військової адміністрації.

Станом на 17 лютого виконком і міська рада Чернігова продовжують працювати. Утім, начальник Чернігівської ОВА зазначає, що зараз діятиме перехідний період, під час якого відбуватиметься взаємодія між військовою адміністрацією та міськрадою для налагодження максимально продуктивної взаємодії. 

«Буде перехідний період. Ми обов’язково з Олександром Анатолійовичем і з заступниками міського голови проговоримо всі алгоритми взаємодії, аби вони були для нас і для людей зрозумілими, та будемо рухатись», — В’ячеслав Чаус – голова Чернігівської ОВА.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button