Суспільство (відео)

У Чернігові стартував благодійний проєкт для тварин з інвалідністю (Відео)

Допомога тваринам, переважно собакам і котам, які потребують реабілітації та не можуть самостійно виживати на вулиці. В Чернігові комунальне підприємство «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» почало реалізацію нового благодійного проєкту.

«Хтось жертвуватиме якісь речі, які ми можемо продати і за допомогою продажу можемо реалізувати якусь допомогу»,- Тетяна Діденко, начальниця КП «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» ЧМР.

Тобто в проєкті частина благодійників жертвуватиме власні речі, вироби під реалізацію, інші люди можуть їх купувати, а виручені кошти йтимуть на допомогу тваринам.

За словами Тетяни Діденко, цим проєктом вони хочуть залучити до допомоги тих, хто остерігається жертвувати гроші, і тих, хто готовий допомагати речами, а не фінансово.

«Є люди, які не знають, що так можна робити, не довіряють, тому що колись мали досвід із шахраями. І є люди, які хочуть допомогти, але не мають матеріальної можливості допомогти. Утім, вони можуть допомогти тим, що вони створюють, тим, що вони реалізують»,- Тетяна Діденко, начальниця КП «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині рятувальники вивільнили корову з півтораметрової ями (Фото)

Загалом на благодійні «аукціони» готові виставляти будь-які речі, проте переважно це будуть недорогі поробки, виготовлені власноруч.

«Це м’які іграшки, кавові іграшки, магніти на холодильник, іграшки для тварин. Це картини. Тематика – коти, собаки, незвичні тварини. Незвичні історії. Є серйозні роботи. Пейзажі. Все залежить від того, які люди захочуть брати в цьому участь»,- Тетяна Діденко, начальниця КП «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» ЧМР.

Кошти витрачатимуть на реабілітацію та утримання тварин, які зазнали тяжких травм і потребують довготривалого відновлення.

За три дні активної фази проєкту вже назбирали приблизно 500 гривень.

А взяти участь у проєкті можна буде через його сторінки в соціальних мережах.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button