Суспільство (відео)

У Чернігові створять новітній мультифункціональний простір (Відео)

На базі Чернігівського обласного молодіжного центру створять Хаб соціального партнерства та інституційного розвитку. У рамках проєкту стару будівлю кінотеатру Щорса перетворять на сучасний простір.

«З конгрес-холом, залою-трансформером, ще буде коворкінг-плейс із кімнатою для переговорів. Там буде виставковий простір, лаунж-зона. Це таке комплексне перетворення, майданчик буде максимально багатофункціональний. Саме на це ми розраховували, щоб було легше пристосувати до громади, потреб, ринку попиту тощо»,- Ірина Сімонова, директор Чернігівського обласного молодіжного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові «тріщить по швам» ще один будинок

Реалізацію проєкту планують розпочати вже у 2021-му. Вона розрахована на три роки.

«Ми зараз сконцентрували свою увагу на розвиток такого простору для креативної економіки. Ми бачимо це через тривимірний погляд. Тобто, з одного боку, ми тут будемо створювати продукти через проєктну складову, з іншого боку – тут же можна їх реалізувати. А ще ми ж залучаємо сюди інвесторів і бізнес, який може витрачати на це або імплементувати у свою діяльність»,- Ірина Сімонова, директор Чернігівського обласного молодіжного центру.

Комплексний ремонт у приміщенні здійснюватиметься за кошти Державного фонду регіонального розвитку. На реалізацію проєкту виділено 55 мільйонів гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button