Суспільство (відео)

У Чернігові відбулися змагання з веслування (Відео)

*Актуально

Для чернігівських веслувальників на байдарках і каное цьогорічний спортивний сезон виходить на фінішну пряму. Щоб підбити підсумки та визначити кращих, на міському озері «Земснаряд» було організовано справжнє спортивне свято. Одним із натхненників проведення змагань став тренер із веслування та представник команди «НАШ КРАЙ» Сергій Гамалій. Змагання були приурочені до Дня міста та з нагоди 66-ї річниці веслування на Чернігівщині.

«117 учасників змагань. Усі вікові групи: дорослі, юніори, юнаки, молодші юнаки і діти. Змагання проводяться на дистанції 500 метрів, в одиночках і двійках. Це ми вже вдруге проводимо змагання на «Земснаряді». Робимо змагання традиційними», — Сергій Гамалій, тренер із веслування на байдарках і каное.

Рівень змагань — дуже високий. Будь-яка помилка могла коштувати перемоги. Тому спортсменам треба було діяти чітко та злагоджено.

«Сьогоднішні змагання були доволі важкими. Складно було зайняти призове місце. Але все-таки треба боротися та перемагати», — Руслан Цехмистро, учасник змагань.

«Задоволена результатом. Він такий, як і завжди. Я друга в одиночці та перша в двійці з напарницею», — Дар’я Протченко, учасниця змагань, призерка Чемпіонату України з веслування на байдарках.

Найголовніша мотивація для спортсменів — підтримка рідних і близьких. Це додає сил і збільшує шанси на перемогу.

«Дуже-дуже хороша погода, діти налаштовані добре, дружно і батьків багато. Змагання відбуваються успішно. Результатів досягають. Внуки мої зайняли перше і друге призові місця. Ми задоволені, вдячні тренерам за все, що вони роблять», — Неля Чижова.

«Ми вперше на такому змаганні серед байдарок. Прекрасна обстановка, дуже нам подобається. Тем паче, наш син сьогодні зайняв перше місце», — Артур Твердовський.

Змагання подарували шалений адреналін і безліч позитивних емоцій. Задоволеними залишились усі. Організатори обіцяють, що наступного року змагання зберуть ще більше учасників.

«Дуже задоволений, мої підопічні порадували мене. Чотири дівчини вибороли золоті медалі на Чемпіонаті України в байдарці-четвірці. Також байдарка-двійка, дівчата. Клевець Вероніка, Протченко Дар’я двічі були бронзовими призерами на Чемпіонаті України. Дуже задоволений. Це дуже непогано», — Cергій Гамалій, тренер із веслування на байдарках і каное.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button