Суспільство (відео)

У Чернігові «Владислав Анатолійович і його команда» похизувалися результатами муніципального дослідження (Відео)

Узимку в оселях чернігівців будуть холодні батареї. Саме цього слід чекати, з огляду на те, що міський голова закликає своїх підлеглих економити – через суттєво вищу вартість енергоносіїв.

«За цих розцінок ми повинні вживати заходів жорсткої економії. Прохання до всіх керівників відповідально до цього підходити»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

На черговій ранковій нараді в міській раді заслухали доповіді ЖЕКів про підготовку до нового опалювального сезону. Зі сказаного меру не все сподобалося.

«Ви звикли за своє життя займатись чим завгодно, то у вас така доповідь і є. Сідайте»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Центральним блоком наради стала можливість міської влади похизуватися четвертим місцем Чернігова у Всеукраїнському муніципальному дослідженні. Розповіли, як усе було погано і як усе стало добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чернігів не може пройти опалювальний період», – прогнозує Атрошенко

«З нього почалася… Тому це, по суті, ті результати, з якими ви приймали місто. Владислав Анатолійович і його команда в 2016 році. Ми були 20-ті – наголошую, з рейтингом 2.7. Далі поступово Чернігів покращує свої позиції»,- Олександр Ломако, секретар Чернігівської міської ради.

Принагідно не забули показати низькі рейтинги правоохоронних органів влади, порівняно з рейтингом муніципалітету.

«Поліція – ми бачимо Чернігів наприкінці таблички, за оцінкою містян. Суди – бачимо, що Чернігів у кінці списку. Органи прокуратури – 22-ге місце»,- Олександр Ломако, секретар Чернігівської міської ради.

А далі показали, що в очах містян виграють конкуренцію навіть із Богом.

«Церква також має підтримку досить високу, але значно нижчу, ніж в інших обласних центрах»,- Олександр Ломако, секретар Чернігівської міської ради.

Закінчили ж нараду на ноті привітань. Привітавши всіх містян і присутніх із Днем міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button