Суспільство (відео)

У Городні розвивають хокейні традиції (Відео)

Зима, морози – це саме той час, коли можна активно долучитися до дозвілля на льоду. Хокей набуває дедалі більшої популярності в Городні, адже не так давно тут створили маленьку «льодову арену».

«По-перше, з’явилася ковзанка п’ять років тому, тож намагаємося використовувати її максимально корисно. Щоб не просто прокат, а щоб і команди готувалися»,- Володимир Пилипенко, завідувач Городнянського міського стадіону.

Основний кістяк ветеранської хокейної команди «Городня» налічує десь 15 осіб. Але вболівальників і охочих пограти на льоду вистачає. Гравці переважно у віці за 40. Зараз намагаються залучати молодь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наближення свята, порятунок у холоди та хокейна команда віком 50+: газета «ЧЕЛАЙН» №51

«Дивлячись на ветеранів, починають хлопці пробувати. Подобається»,- Володимир Пилипенко, завідувач Городнянського міського стадіону.

Місцевим хокей дарує неперевершені емоцій і дух боротьби.

«По-перше, це емоції. Це командний дух. Гра є гра»,- Володимир Пилипенко, завідувач Городнянського міського стадіону.

«У нього грають справжні чоловіки. І забої бувають, і падіння. Тож слабкі духом не грають»,- Володимир Лобанов, учасник хокейного клубу «Городня».

Грають у хокей із командами сусідніх центрів громад, де також шанують цей вид спорту. Дати ігор здебільшого залежать від погоди. Морозні дні – вдалий час для хокейних баталій.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Ще статті по темі

Back to top button