Суспільство (відео)

У Мені з’явиться супермаркет (Відео)

Меняни все ще живуть  сподіваннями  побачити в райцентрі супермаркет і мовчки заздрять жителям сусідніх районів,  які  давно скуповуються в охайних, сучасних магазинах.

«Хотілось би може, дешевше все буде у супермаркеті», — жителька Мени.

Звести в місті супермаркет у своїй передвиборчій агітації свого часу обіцяв нинішній міський голова, радикал Геннадій Примаков. Власне, саме ця обіцянка і допомогла йому перемогти на виборах у 2015-му.

 «Я сам їжджу до Чернігова по продукти», — Менський міський голова Геннадій Примаков.

Утім, за понад рік роботи мера-радикала Примакова супермаркет у Мені так і не з’явився. Натомість – зросло обурення місцевого населення, бо ціни на продукти в Мені мало не найвищі в області. Меняни кажуть, що радикал Геннадій Примаков виявився звичайним популістом і пустомелею.

 «Я був у Києві, я розмовляв із представниками усіх великих мереж, усі кажуть, що нікому це не цікаво», — Менський міський голова Геннадій Примаков.

Розчарувавшись у мері Примакові, жителі Мени почали засипати зверненнями стосовно супермаркету голову районної ради Олександра Мисника. За його словами, меняни мало не щодня просять його посприяти у вирішенні цього питання.

 «До нас приходило дуже багато звернень. Люди просили супермаркет, і ми зрозуміли, що треба якось вирішувати це питання. Ми вийшли на інвестора, переконали його в тому, що нам потрібен супермаркет, і інвестор погодився», — голова районної ради Олександр Мисник.

Днями інвестор,  голови районної ради та райдержадміністрації Олександр Мисник і Валерій Щукін, підприємці Менського краю та розробники проекту закріпили підписами угоду про очікувану співпрацю.

 «Проект, безумовно, вже розроблений і затверджений нашою організацією ми будуємо під формат так званого дискаунту, це до тисячі квадратних метрів, а наш магазин буде до 700 метрів квадратних», — менеджер проекту Максим Заставнюк.

 «Ми не будемо шкодувати, що прийшли в Мену. Я думаю, що усе буде добре», — інвестор Олексій Ковбаса.

Супермаркет у Мені  збудують біля автовокзалу – так, аби це було зручно і  містянам, і гостям райцентру.  Але інвестор погодився працювати лише за однієї умови – якщо його підтримають місцеві представники бізнесу. Такі в Мені знайшлися. Команду підприємців очолив Володимир Булавко,  голова районного осередку партії «Наш край».

 «Команда підприємців «Нашого краю» хоче зробити менянам подарунок, якого вони чекають уже багато років. Ми обов’язково підтримаємо питання будівництва супермаркету, ми будемо співпрацювати з інвестором. Я обіцяю. Я дякую усім підприємцям, які відгукнулися. І дякую Олександру Петровичу Миснику, який нас усіх згуртував, і вже  незабаром меняни отримають можливість купувати якісні товари за низькими цінами», — приватний підприємець Анатолій Паршин.

До кінця року інвестор вже планує офіційне  відкриття сучасного супермаркету – першого в Мені.  Будівельні роботи стартують найближчим часом.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button