Суспільство (відео)

У Менській ОТГ радикали знову вдалися до погроз (Відео)

Спостерігачі від Радикальної партії біля однієї з виборчих дільниць міста Мена погрожували представникам екзитполу, які проводили післявиборче опитування людей. Ба, більше – до погроз вдався і сам мер Примаков.

«Ми тут стоїмо за межами виборчої дільниці і робимо добровільне опитування громадян. До нас підходять он ті люди, – показує на «трійку» спостерігачів представник екзитполу Олена. – Вони нам погрожують і проганяють. Приїхав навіть мер і вказав на нас зі словами «Їх звідси треба гнати». Але ж ми нічим протизаконним тут не займаємося». 

Пані Олена стверджує, що нічого протиправного вона не робить: на дільницю не заходить, виборців опитує за їхнім бажанням уже після того, як вони проголосували.

«Представники екзитполу нам не заважають. Вони працюють за межами нашої дільниці, законів не порушують. Тиснути на них ніхто не має права», – зазначив Володимир Горовий, голова виборчої комісії.

Як каже пані Олена, радикали тиснуть на роботу екзитполівців із самого ранку. До речі, серед «трійки радикалів», на яку вказала жінка, стояла депутат міської ради від РПЛ Надія Абдрахімова, а також чоловік спортивної зовнішності, який, власне, і погрожував екзитполівцям. Молодик теж спостерігає на цій дільниці за виборчим процесом. На камеру він не назвався і по-хамськи поговорив із журналістами ЧЕline.

ені нецікаво з вами спілкуватися взагалі.

-Дівчата поскаржилися, начебто ви заважаєте їм працювати. Відчепіться від мене. Це побачить уся Україна, як спостерігачі працюють на виборчих дільницях.

-Будь ласка, будь ласка.

— Мені взагалі нецікаво з вами спілкуватися.

-Але ви відмовляєте не мені, а ЗМІ.         

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button