Суспільство (відео)

У селі на Чернігівщині організували заняття з джампінгу для мешканців населеного пункту (Відео)

Раніше це приміщення Прогресівського будинку культури слугувало лише дискотечною залою. Однак із часом керівництво Кіптівської громади, до якої входить цей населений пункт, вирішило, що треба змінювати формат роботи. Зараз тут відбуваються заняття з джампінгу для мешканців Прогресу.

«В кутку стоять батути, це співпраця з «Територією твого танцю», що в Козельці. Ми поговорили і домовилися, що вони завезуть нам ці батути, це їхня власність, але щопонеділка і щоп’ятниці сюди приїздить тренер. Займаються 9 місцевих жителів, дві групи. Наразі набираємо дитячу групу, щоб і дітки могли займатися джампінгом», — Ірина Дубик, начальниця відділу культури, сім´ї, молоді та спорту Кіптівської сільської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Чернігівщині створюють сучасний Центр культури, дозвілля та спорту (Відео)

Заняття відвідують як молоді дівчата, так і жінки старші за 50.

«Це як фітнес, вони мають стрибки, вони мають розтяжки і таким чином зміцнюють своє здоровя. Дівчата стають стрункішими, впевненішими у собі. Всі, хто на цей джампінг ходить, кажуть, що йдуть звідси з піднесеним настроєм. От якийсь заряд позитивної енергетики джампінг дає», — Ірина Дубик, начальниця відділу культури, сім´ї, молоді та спорту Кіптівської сільської ради.

До того ж, щомісяця будинок культури отримує кошти за оренду свого приміщення, які потім ідуть на його розвиток.

«Також тут займається хореографічний гурток, у якому займаються діти з різних населених пунктів нашої громади, до нас приїжджає хореограф із Чернігова», — Ірина Дубик, начальниця відділу культури, сім´ї, молоді та спорту Кіптівської сільської ради.

Приміщення зробили багатофункціональним. Тому воно слугує не лише для занять спортом і танцями. Тут також проводять зібрання, презентації та інше. Ірина Дубик зазначає, що тут легко можна розмістити 70 сидячих місць.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button