Суспільство (відео)

«Українська премія – 2023»: у Чернігові відзначили жінок, які працюють задля Перемоги (Відео)

У Чернігові відбулася Перша грандіозна подія року – «Українська премія – 2023». Мета заходу – не лише відзначити тих, хто щодня робить свій внесок у Перемогу нашої країни. Організатори зазначають, що захід благодійний, а його головне завдання – підтримка ЗСУ.

«Ми хочемо вам презентувати новий проєкт, який називається «Українська премія – 2023». Разом з активістками Спілки жінок Чернігівщини, чотири потужні жінки, вирішили це зробити», — Яніна Старікова – співорганізаторка премії.

Переможниць «Української премії року» цьогоріч вибирали поміж 12 номінанток, які є членкинями Спілки жінок Чернігівщини.

Пресконференція-знайомство з ними відбулася за кілька днів до премії. Серед номінованих жінок є передусім ті, хто має активну громадську позицію, хто під час активних бойових дій на території області проявив справжню стійкість, допомагаючи тим, хто на той момент потребував підтримки.

«На меті ми маємо підтримати та представити загалу Чернігівщини 12 жінок-підприємиць, які вистояли в умовах війни, які ведуть свій бізнес, підтримують ЗСУ. Ми хочемо надихнути інших робити те саме. Ми хочемо сказати, що під час війни життя продовжується», — Яніна Старікова – співорганізаторка премії.

Організатори заходу акцентують увагу на тому, що цей захід стане щорічною традицією для Чернігова. Планується також, що в подальшому «Перша Українська премія» стане Всеукраїнською.

«Українська премія» започаткована в місті-герої Чернігові. Але ми як організатори маємо на меті започаткувати «Українську премію» під жовто-блакитним прапором Севастополя, під мирним небом Донецька, на теренах перлини біля моря – Одесі, а також у нашій столиці. Тому «Українська премія» – це чернігівський бренд, який знатиме вся Україна», — Христина Лаврищева – директорка Спілки жінок Чернігівщини, співорганізаторка премії.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button