Суспільство (відео)

Вбивцю інкасаторів затримали в Росії (Відео. Оновлено)

Підозрюваного в жорстокому вбивстві інкасаторів на Чернігівщині затримали в Росії. Двох українців, зокрема Олександра Маклюка, затримали співробітники Інтерполу неподалік орендованої квартири в Московському районі. Чоловіки  саме вийшли з ресторану.

«Співробітники оперативного підрозділу передали всю інформацію до служби інтерполу про можливе місце перебування, і тоді ця операція була реалізована. про місце можливого перебування наші оперативники знали й надали цю інформацію необхідній службі», — в.о. начальника управління карного розшуку гунп у чернігівській області віктор нагорний.

Нагадаю, Олександра Маклюка чернігівські поліцейські подали в міжнародний розшук наприкінці грудня минулого року. Він був працівником одного з банків. Його підозрюють у жорстокому злочині. Рівно рік тому неподалік села Скорінець Чернігівської області на трасі Київ — Чернігів розстріляли трьох інкасаторів і підпалили машину з трупами.

Тоді оперативники повідомляли, що мікроавтобус «Фольксваген» служби інкасації перевозив гроші зі столиці до Чернігова. Коли до місця призначення залишалося близько 30 км, мікроавтобус відхилився від маршруту. Залишки автомобіля поліцейські виявили за сотню метрів від автодороги Київ — Чернігів.

Тоді з машини безслідно зникло близько 10 мільйонів гривень, 150 тисяч доларів і 30 тисяч євро.

За кілька тижнів ім’я можливого вбивці з’ясували чернігівські поліцейські.

Ще статті по темі

Back to top button