Суспільство (відео)

Ведучий «Орел і Решка» назвав Чернігів одним із найкращих міст для подорожей (Відео)

Режисер відомого тревел-шоу «Орел і решка», а також ведучий проєкту «Вдома краще», присвяченого подорожам Україною, Євгеній Синельников назвав власний рейтинг міст для вітчизняного відпочинку. До ТОП-3 увійшов і Чернігів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  «Дома краще»: ведучий «Орел і решка» зацінив Чернігів

В одному зі своїх інтерв’ю Євгеній Синельников порадив, у якому з українських міст можна провести вихідні з родиною. Одним із найкращих місць відпочинку він назвав Чернігів.

«Дві години їзди від Києва – ідеально для вихідних. Центр просто… ти ходиш і думаєш «Це що, Україна?». Все в соборах, все вилизане, все світиться. Красиві фонтани, красиві люди ходять із дитячими візочками. Може, на тиждень якихось суперрозваг не вистачить, але приїхати, оселитися в готелі в центрі та погуляти – це просто нереальні відчуття», – поділився своїми враженнями від міста ведучий.

До свого переліку він також додав Тернопіль і Харків. На його думку, саме в цих містах найсмачніша кухня, пейзажі та люди. Він також зазначив, що ці обласні центри нічим не гірші, ніж розкручені закордонні туристичні мекки.

Продовжуйте оперативні новини Чернігівське місто — підпишіться на наш Telegram-канал —  https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button