Суспільство (відео)

Весна дає надію: менянку до сліз розчулив подарунок для її хворого сина (Відео)

У Мені пройшов традиційний щорічний фестиваль творчих колективів «Золотий Фенікс».

Він має багаторічну історію – у районі його організовують уже 21-й рік поспіль. Головна мета святкового дійства незмінна – прийшовши на концерт, меняни допомагають родинам, які потрапили у складні життєві обставини, і діткам, які потребують допомоги на лікування.

Цьогоріч усі кошти від продажу квитків віддадуть на лікування онкохворого менянина Сашка Бабича. 5 березня дитині виповнилося 2 роки. Незабаром хлопчик має пройти дороговартісний курс хіміотерапії, а на лікування дитини родина грошей не має.

На головній сцені «Золотого Фенікса» виступило близько 50 творчих колективів, вокалістів і танцівників не лише з Менського району.

Грошову допомогу на лікування Сашка Бабича в сумі 20 тисяч гривень зібрали представники місцевого осередку партії «Наш край». Кошти передав голова Менської районної організації партії Володимир Булавко.

Зворушливим був момент передачі грошового сертифіката мамі хворого Сашка Наталії Кравченко. Голова районної ради Олександр Мисник покликав молоду маму на сцену, аби вручити їй грошовий сертифікат на чималу суму, яку отримали з благодійного продажу лотерейних квитків під час святкування районного свята Масляної, яке проходило за ініціативою Олександра Мисника. Він побажав мамі терпіння і сил та вручив їй грошовий сертифікат. Молода мама розплакалася.

— На Масляну проводилася благодійна акція зі збору коштів на лікування Бабича Олександра. Я хотів би подякувати усім жителям, які взяли участь у благодійній лотереї. Разом нам вдалося назбирати коштів – 18 980 гривень, — Олександр Мисник, голова Менської районної ради.

— Я хочу подякувати усім добрим людям, які допомогли нам. Я дякую вам за кожну гривню та бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, — Наталія Кравченко, мама онкохворого Сашка Бабича.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button