Суспільство (відео)

Внесок у Перемогу: зроби донат для Перемоги й отримай шанс виграти приз від Залужного (Відео)

Захищати кордони та нищити ворога – цілодобова нелегка і героїчна праця наших військових. Аби виконувати складні завдання, військові з ОК «Північ» потребують нашої із вами допомоги. Чернігівські волонтери запустили марафон донатів, аукціонів і розіграшів, щоб якнайшвидше виконати запити від військових.

«Ми в співпраці з благодійним фондом «Це моє місто» організували велику активацію під назвою «Північна фортеця», що передбачає серію благодійних аукціонів і розіграшів різних військових артефактів. Це є і елементи відстріляної зброї – вона вся безпечна. Є відповідна довідка Національної поліції вибухотехнічної служби. І також підписані нашими військовими та командуванням.

Віктором Дмитровичем Ніколюком, Валерієм Залужним. Крім того, це футболки, марки. Тобто такі лоти, які ми виставляємо зараз на розіграш», — волонтер Ярослав Ячний.

До розіграшів також долучаються і відомі зірки.

«Віталій Гордієнко, гурт «ONUKA», Ната Жижченко, Вікторія Апанасенко, «Міс Україна Всесвіт 2022». І також до нас долучився ще Євген Клопотенко. Нині триває розіграш футболки ЗСУ, а також прапор України з автографом Валерія Залужного, який Вікторія розігрує на своїх сторінках у соціальних мережах», — волонтер Ярослав Ячний.

Аби взяти участь у розіграші прапора – необхідно задонатити від 200 гривень на банку. Важливо при цьому зазначити прізвище, ім’я або посилання на соцмережі. Розіграш проведуть на інстаграм-сторінці Вікторії Апанасенко у прямому ефірі 19 лютого.

«Благодійний фонд має свій сайт, на якому прописана вся інформація, а найактуальніші новини є на сторінках у соціальних мережах. Фейсбук – https://www.facebook.com/tsemoemisto.2022, а також інстаграм https://www.instagram.com/tse.moe.misto/?igshid=NDk5N2NlZjQ%3D, також уся інформація дублюється на сторінках наших волонтерів», — волонтер Ярослав Ячний.

Будь-яка сума – це ваш важливий внесок на шляху до нашої омріяної Перемоги.

«Усі ці донати ми спрямовуємо на підрозділи ОК «Північ», із якими ми тісно співпрацюємо. Це запити, які є від нашої 1-ї танкової Сіверської бригади, від 58-ї мотострілецкої бригади. Зараз є велика потреба в автомобілях, зарядних станціях, раціях. Це все ми намагаємося задовольнити», — волонтер Ярослав Ячний.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button