Суспільство (відео)

Як правильно загадати бажання: астропсихолог розповіла про способи, які працюють (Відео)

У Новий рік потрібно входити з відчуттям легкості, внутрішнього щастя та того, що все вийде. Такі поради дає чернігівський астропсихолог Алла Антонова. Вона каже, що 2022-й буде сприятливим для творчих та внутрішньо сильних людей. Символ року допоможе реалізувати усі цілі. А підкріпити це можна правильно загаданими бажаннями.

«Щоб правильно загадати бажання, нам потрібно бути внутрішньо вільними. Тому нам потрібно зробити омивання, щоб з легкістю загадати це бажання. Всередині повинен бути спокій. Я рекомендую заздалегідь продумати, що ви хочете, аби наступного року сталося», — Алла Антонова, астропсихолог.

Бажання астропсихолог радить записувати на саме жовтому листочку, тому що це колір достатку і загалом цього року. Це потрібно робити червоною ручкою.

«Червоний колір енергетичний, тому ваше бажання обов’язково почують і воно обов’язково виповниться», — Алла Антонова, астропсихолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І ялинку вбрати, і мрії здійснити: правила прикрашання новорічного дерева (Відео)

Далі, під бій курантів, це бажання потрібно символічно запечатати. Є кілька способів.

«Коли ви написали, ви підготували іграшку, його швидко змотали і поклали всередину іграшки. Одразу ж повісили на ялинку. Наступного року, коли ви будете діставати цю іграшку, ви дістанете цей папірець та побачите збулося бажання, чи ні. Всі дні, поки ялинка стоятиме, іграшка буде висіти та притягувати ваше бажання», — Алла Антонова, астропсихолог.

Можна взяти скриньку, сюди, під бій курантів покласти бажання і залишити його лежати там увесь рік.

«Також можна загадати бажання, поклавши листочок у червоний конверт. У такі ж конверти я рекомендую класти гроші, щоб вони прибували. Можна прямо на конверті писати бажання, а можна додатково на жовтому папері, який потім вкладається у цей конверт. Потім усе це від себе сховати до наступного року. Червоний колір притягне те, що ви хочете», — Алла Антонова, астропсихолог.

Та записане бажання варто доповнити особливими словами.

«Коли ми загадуємо бажання, у кінці потрібно подякувати і написати фразу: «Максимально комфортно і сприятливо для мене, рідних та близьких та всього Всесвіту». Тоді ви будете розуміти, що ваше бажання комфортне для усіх. У іншому випадку будуть неприємності у родині, для вас. Ви зрозумієте, що це бажання неправильне», — Алла Антонова, астропсихолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чому зустріти Новий рік та які наїдки поставити на стіл: поради фахівців (Відео)

Є й інші способи згадати бажання так, аби воно здійснилося. Наприклад, якщо хтось хоче, аби у нього народилася дитина, то астропсихолог радить придбати ялинкову іграшку у вигляді соски. Під бій курантів повісити її на ялинку, як символ того, що бажання має збутися.

«Якщо ви хочете комфорту, вже втомилися від емоційних переживань, то ви можете придбати таку мяку подушку і повісити на ялинку, щоб цього року настав внутрішній стан комфорту. Якщо ви хочете щастя, то можна придбати рожевого слона з рожевого кварцу. Тому що слон – це символ щастя, а рожевий кварц – це любов», — Алла Антонова, астропсихолог.

Ті, хто мріє зустріти другу половину, може придбати символічні два серця. Просунутися кар’єрними сходами допоможе зірка. Аби здобути мудрість цього року, під ялинку можна поставити перлину.

«Так ви можете придумувати будь-які символіки, навіть якщо предмет не відповідає вашому бажанню, то ви можете у будь-яку новорічну кулю вкласти образ і повісити. Але варто пам’ятати що ви поклали і у яку кулю, аби потім перевірити збулося бажання, чи ні», — Алла Антонова, астропсихолог.

Усі символи та бажання варто вішати на ялинку під час бою курантів. Через рік їх просто спалити. Однак завершувати рік одними тільки бажання замало. Астропсихолог Алла Антонова радить проаналізувати його та згадати усі події. Обов’язково потрібно вибачити та відпустити певних людей, прийняти окремі неприємні ситуації, аби з легкістю увійти у наступний рік. Це краще робити 30-31 грудня. Аналіз допоможе уникнути своїх минулих помилок у майбутньому. А найголовніше – віддати борги.

«У нас є декілька боргів: фізичні, ментальні та емоційні. Фізичні борги – це коли ми повинні щось зробити, бо пообіцяли. Ментальні, коли знову ж не виконав обіцянку. Емоційні – це коли ми когось не вибачили, або хтось не вибачив нас. Тому можна просто зателефонувати, попросити вибачення, або сказати щось, що ви сильно хочете», — Алла Антонова, астропсихолог.

Таким чином вдасться отримати стан легкості. За словами астропсихолог 1 січня має особливе значення. Від цього дня залежить, як пройде весь рік.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button