Суспільство (відео)

У чому зустріти Новий рік та які наїдки поставити на стіл: поради фахівців (Відео)

Астропсихолог Алла Антонова каже, що тигр – це благородна, яскрава, вишукана тварина. Саме ці риси і мають проявлятися у новорічному вбранні. Краще, аби воно було з натуральних тканин. Прикраси варто обирати золоті. Оскільки 2022 – це рік водяного Тигра, то і кольори одягу теж мають відповідати. Підійдуть усі відтінки синього. Однак можна використати й інші.

«Звісно, це золотий колір, жовтий, теракотовий, будь-які білі тони, навіть чорний можна одягти цієї новорічної ночі, тому що чоловіки теж будуть зустрічати Новий рік. Одягайте будь-які кольори, але можна своє вбрання просто доповнити аксесуаром, який матиме відповідний відтінок або колір», — Алла Антонова, астропсихолог.

Можна обирати тваринні принти. Однак тут потрібно бути обережним та не одягати такі речі, якщо є стан внутрішньої агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомі чернігівці розповіли, як збираються провести новорічну ні

«Леопард для жінки може бути в коричневому тоні, зеленому, блакитному, рожевому, помаранчевому. Це ті кольори, які підходять для зустрічі 2022 року», — Оксенія, таролог.

Колір одягу можна обирати відповідно до тих бажань, які  хотілось би здійснити.

«Жовтий колір – це символ цього року. До того ж це символ багатства, щедрості та удачі. Рожевий – це символ кохання. Якщо є зацікавленість у кар’єрному зрості, то можна одягти блакитний. Бажано не одягати червоний, тому що це тон агресії. Оскільки у нас водяний тигр, то він більш мякий, витончений, тому одягати краще малиновий, якісь такі тони, але не червоний. Бо наступний рік буде агресивним», — Алла Антонова, астропсихолог.

Особливу увагу варто приділити і вбранню ялинки. Цього року краще взяти золоті прикраси, будь-які відтінки жовтого та помаранчевого кольору. Можна обрати й сині. Від червоних, знову ж таки, краще відмовитися.

«Якщо ми прикрасимо ялинку золотим дощиком, золотими кулями, то символ року буде задоволений», — Алла Антонова, астропсихолог.

На стіл краще поставити дорогий посуд. Це можуть бути старі дорогі сервізи, кришталь, виделки та ложки з благородних металів. Скатертина може бути просто біла або золота. Звісно ж у цей посуд потрібно покласти наїдки. Символ цього року любить м’ясо.

«Саме цього року нема обмежень їсти кролика, чи ні. Не їсти телятину, чи свинину. Тут взагалі підходить будь-який вид м´яса, яке вам подобається», — Алла Антонова, астропсихолог.

Це ж підтверджує і чернігівський таролог Оксенія.

«На столі ви можете сміливо собі дозволити м’ясо. Якщо нас дивляться вегани, то їм можна поставити якісь тропічні фрукти, тому що тигр з Африки. Тому це можуть бути банани, ананаси, кокос. Тигра можна нагодувати і мясною їжею, і травяною екзотичною», — Оксенія, таролог.

У будь-якому випадку, багатий стіл зможе задобрити символ прийдешнього 2022 року.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button