Суспільство (відео)

Євробачення і війна: думки чернігівців «за» і «проти» (Відео)

У той час, коли українських солдатів обстрілюють із російських «Градів», коли надходять звістки про наших загиблих бійців, у столиці повним ходом триває підготовка до пісенного конкурсу «Євробачення», переможницею якого минулого року стала наша співачка кримського походження – Джамала.

Що ж думають чернігівці про свято під час війни і можливий приїзд до нас конкурсантки з Росії – співачки з обмеженими можливостями Юлії Самойлової, яка наразі вже встигла поспівати в окупованому Криму.

Жителі міста відповідали на запитання: «Ваше ставлення до Євробачення під час війни та щодо приїзду на нього російської виконавиці?»

— Я взагалі не вважаю, що зараз треба щось у нашій країні проводити. Я просто знаю, в мене тато був в АТО, які жертви, то.

— Євробачення – це гарний конкурс. Війна – це дуже погано. Життя триває, і слід підлаштовуватись під ті умови, які в нас зараз є.

— Ну, звісно, це якось негарно. Некоректно.

— Ну хай буде те Євробачення. А може, ту співачку не пускати.

— Я думаю, що це звичайний конкурс, спрямований на те, щоб прорекламувати свою країну.

— Слов’яни. Дуже добре, що пройде Євробачення. Хотілося б побачити щось нове, крім бородатих мужиків.

— Ви знаєте, я от подумала, що музика, любов і мистецтво рятують світ, тому я «за».

— Мені здається, що це вже надто заполітизоване. Я думаю, що це поза зоною конфлікту.

— Моя така думка, що не варто цим займатися у такий складний час. От, наприклад, учора вбили наших чотирьох хлопців. За що і чому? А ми будемо співати і танцювати?

—  Хай їде…

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button