Суспільство (відео)

Захист лікарів від COVID-19: Людмила Давиденко назвала сьогоднішні пріоритети в боротьбі з пандемією (Відео)

Валерій Давиденко, народний депутат від 208-го виборчого округу, на початку пандемії коронавірусу на Чернігівщині був у перших лавах тих, хто всіляко допомагав медичним закладам області боротися з COVID-19. Його трагічна загибель залишила багато медичних закладів у безпорадності перед бюрократією, байдужістю та гаслом чиновників «Немає грошей».

«Заробітна плата – шість тисяч. Ну, що це за шість тисяч? – Ця медична реформа це взагалі… – Так само та ж медсестра… – І виходити в тих костюмах 12 годин… Це треба одного чиновника посадити, і нехай би пройшов…»,-   Микола Злотаренчук, медичний директор Борзнянської районної лікарні.

«Нам розповідають, що все дуже добре, гроші є, гроші пішли. А коли приїжджаємо до людей, ми чуємо, що гроші не пішли»,- Ірина Грозенко, депутат Чернігівської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Іду в парламент»: Людмила Давиденко пообіцяла продовжувати справу чоловіка (Відео)

Продовжити справи Валерія Давиденка в 208-му виборчому окрузі вирішила його дружина, Людмила Давиденко, яка зустрілася з медиками Борзнянщини. Вона іде в парламент, щоб робота, розпочата чоловіком, не була марною.

«Я нелегко для себе ухвалила це рішення, бо, мабуть, як кожна жінка, хотіла зустрічати чоловіка з роботи, проводжати дітей до школи і зовсім не бачила себе в авангарді якоїсь боротьби»,- Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Ключовим завданням у разі обрання до Верховної Ради Людмила Давиденко називає допомогу нашим медикам. Вони, перебуваючи на передовій війни з пандемією, проти вірусу, часто залишаються «голими» та безпорадними. Тому сьогодні як ніколи потребують підтримки людини, якій насправді була небайдужа справа Валерія Давиденка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button