Суспільство (відео)

«Іду в парламент»: Людмила Давиденко пообіцяла продовжувати справу чоловіка (Відео)

Освіта в селі та маленьких містечках кинута напризволяще. Картина, як освітяни буквально ідуть із простягнутою рукою, просячи на канцелярію, на оргтехніку, на нові вікна тощо, – стала буденною для школи на Чернігівщині. Тому роль «надійного плеча» для, зокрема, сільської школи є ключовою. В 208-му виборчому окрузі місцеві навчальні заклади постійно одержували підтримку від народного депутата Валерія Давиденка.

«Валерій Миколайович до нас дуже часто приїжджав, він нам дуже, дуже допомагав. Фактично все, що в нас є із спортивного інвентарю, все – його заслуги. Знаєте, людина він золота, і ми дуже шоковані тим, що сталося»,- Галина Корнух, директор Григорівської ЗОШ, Бахмацький район.

Сьогодні справу Валерія Давиденка вирішила продовжити його дружина Людмила Давиденко, яка іде в парламент. Допомога навчальним закладам, боротьба за існування малих шкіл, «згладжування» наслідків освітніх реформ, від яких часто страждають як вчителі, так і учні – це невідкладні завдання народного депутата від сільської місцевості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко пообіцяла підтримку медикам Бахмаччини (Відео)

«Я іду в парламент, щоб закінчити справи, які розпочав мій покійний чоловік Давиденко Валерій Миколайович. На жаль, його трагічна загибель не дала йому довести розпочате до кінця»,- Людмила Давиденко, юрист.

На Бахмаччині Людмила Давиденко відвідала кілька навчальних закладів. Привітала учителів із початком нового навчального року.

«Я вам бажаю, щоб цей навчальний рік був плідний, результативний, щоб нас на дистанційне навчання якомога довше не виганяли»,- Людмила Давиденко, юрист.

Освітяни поділилися з майбутнім кандидатом у народні депутати наболілим. Сьогодні освіта, кузня нового покоління українців, як ніколи потребує підтримки. Тому обрання свого народного депутата – простого, надійного і перевіреного, – це запорука конструктивної співпраці, яку багато років провадив на своєму 208-му виборчому окрузі Валерій Миколайович Давиденко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button