Суспільство (відео)

Захист, розвиток і якість: у Чернігові створили Спілку виробників меблів (Відео)

Громадська організація «Спілка виробників меблів, дверей та вікон», нещодавно створена в Чернігові, повинна створити сприятливі умови для розвитку підприємств цього напряму. Усі виробники, що входитимуть до її складу, матимуть змогу одержувати юридичну підтримку та захист від неправомірних дій органів контролю, а також регулярно отримуватимуть корисну інформацію.

Це допоможе розвинути бізнес і вивести його на новий рівень.

«Кожен підприємець у складі нашої організації має можливість отримати заслужену популярність своєї торгової марки, свого підприємства. Заробити своїх постійних шанувальників, постійних клієнтів і, відповідно, збільшити свій прибуток. Ми плануємо порушувати дуже багато питань. Усі проблеми ми обговорюємо в своєму колі, ділимося досвідом. Починаючи від того, що ділимося інформацією про недобросовісних працівників, щоб не брати на роботу несумлінну людину», — голова правління ГО «Спілка виробників меблів, дверей та вікон», засновник ТМ «Гамма стиль»Богдан Ткаченко.

«Що для мене участь у цій Спілці? По-перше, це довіра моїх клієнтів до моєї торгової марки, по-друге, відвідування форумів і заходів, організованих Спілкою. І це ще дає рекламу мого бренда. Оскільки у Спілці беруть участь і більші виробники міста, мені завжди є чого в них навчитися. Як вести бізнес, як встановлювати нові системи, як розвивати бухгалтерські програми», — засновник ТМ «Меблі», учасник ГО «Спілка виробників меблів, дверей та вікон» Дмитро Середа.

«Коли ми починали, мені доводилося самому вивчати. Це було довго, важко. Сьогодні ми зібрали колектив для того, щоб надавати допомогу та підтримку людям, які відчувають потребу в цьому. У нас великий досвід і ми готові цим досвідом поділитися», — засновник компанії «Неман», член правління «Спілка виробників меблів, дверей та вікон»Петро Старіков.

До того ж, приєднання до Спілки гарантує гідні умови праці для робітників і забезпечує виробникам більшу конкурентоспроможність.

«Я чув, що наше підприємство увійшло до асоціації виробників меблів, вікон і дверей. Я впевнений, що наша робота покращиться, ми будемо отримувати більше замовлень, а наші умови праці поліпшаться», — робітник.

Ще одним важливим напрямом роботи організації є захист споживачів від недобросовісних підприємців. Засновники стверджують, що всі виробники-члени Спілки перевіряються. А кожен покупець зможе ознайомитися з інформацією про підприємство й обрати зручну для себе фірму на сайті.

«Буде створений сайт, на якому будуть як засновники Спілки, так і учасники Спілки. Будь-який клієнт під час замовлення меблів може зайти на сайт, вибрати того виробника, ту фірму, з якою він хоче співпрацювати. У разі замовлення меблів в учасників Спілки організація гарантує, що покупець зможе отримати якісний товар. Це буде виконано вчасно, будуть дотримані всі вимоги при виборі меблів під час замовлення. Тому, звертаючись до Спілки, клієнт може бути впевнений, що він 100% захищений», — засновник торгової марки зі створення корпусних меблів «Від А до Я» Сергій Походенко.

Попри короткий термін існування Спілки, вона вже має вдячних клієнтів, які облаштували не лише власні оселі, а й робочі приміщення. Кажуть, що завдяки роботі організації змогли отримати якісні послуги у визначені строки та не втратити своїх коштів.

«Я неодноразово зверталася до цієї громадської організації для замовлення меблів у свою квартиру, в батьківську квартиру. Все було якісно, акуратно, всі мої побажання були враховані, тому я залишуся їхнім клієнтом надовго», — клієнтка Тетяна.

«Однозначно робота з такими партнерами зручна, тому що надається повний комплекс послуг: від замірів, прорахунків, макетів – до якісної установки та відповідних матеріалів. І лояльність до клієнта теж дуже важлива. І робота з такими партнерами мене повністю влаштовує», — клієнт Микола Синиця.

«Хочу запросити всіх підприємців міста Чернігова, які займаються виготовленням меблів, дверей і вікон, вступати до наших рядів, оскільки перебування в нашій організації насамперед дасть змогу отримати захист і підтримку організації, а також здобути нові знання, обмінятися досвідом, дасть можливість підприємству вийти на нові ринки та завоювати нових клієнтів», — голова правління ГО «Спілка виробників меблів, дверей та вікон», засновник ТМ «Гамма стиль» Богдан Ткаченко.

Наразі на ринку послуг можна знайти чимало пропозицій, саме тому споживачам важливо не помилитись із вибором виробника, а підприємцям – одержати якісну юридичну підтримку та захист, а також розширити коло клієнтів.

Ще статті по темі

Back to top button