Суспільство (відео)

Мер Чернігова Атрошенко втік від журналістів (Відео)

Міський голова Чернігова дедалі частіше уникає незручних запитань від громади та журналістів, водночас декларуючи уявну відкритість і демократичність. Цього разу після засідання виконкому мер не захотів вислуховувати запитання про школу №10, яку, за словами батьків, влада «зливає» в приватні руки.

«Часу немає», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Намагались дізнатись – коли цей час буде.

«Можна хвилиночку? – Я ж сказав, немає часу! – Коли буде час? – Не буде», — повідомляє Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітання із наїздом: Атрошенко специфічно «привітав» юристів

«Все повинно бути справедливо, для всіх однаково», — зазначає Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Відкритість мера полягає тільки в його монологах. Слухати і чути, вести конструктивний діалог – це не по-мерськи.

«Я вам ставлю запитання, можете помовчати», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Як мер і як людина Владислав Атрошенко часто говорить, здавалося б, правильні речі, але все це може виявитись відвертою неправдою.

«Я колись уникав із вами зустрічі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко відреагував на підвищення вартості проїзду до 6 грн

«Повинна бути повага одне до одного. Я ще раз декларую, у нас найвідкритіша міська рада в Україні».

«Можна хвилиночку? – Я ж сказав, немає часу! – Коли буде час? – Не буде», — повідомляє Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

А причини, чому сесії міської ради стають платформами для дебатів, полягають не в людях, які нібито порушують регламент, а в системі, створеній нинішньою владою, яка просто відфутболює неугодних.

«Якби ви реагували вчасно, ми сюди не приходили б».

«Міський голова горілку не п’є, на роботу ходить, прямий доступ. Правильно чи ні?», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

«Правильно».

«Коли буде час у вас? – Не буде». 

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. А что? Этот штемп был другим? Да он вас и нас в упор не видел никогда. Он купил эту должность за 5 лимонов что бы с вами говорить, наивные. Страх после майдана прошёл, теперь заработок и с кем пойти на выборы вот в чем вопрос, а вы путаетесь под ногами. Как то так.

  2. Атрошенко — молодец,толковый мужик. Хоть что то делает для города. А народу нашему никогда не угодишь. Соколов сколько сидел в кресле мера и ничего не делал хорошего. Школа упала — мер плохой,не досмотрел, школу аварийную закрывают — мер плохой

  3. То что делает это не благотворительность , это наши деньги и его работа… Зачем сравнивать с кем -то? Поменяли одного вора на другого, этот тырит намного больше, ведь теперь децентрализация … Задолбало » ХОТЬ ЧТО-ТО»!!! Он обязан делать!

Back to top button