Суспільство (відео)

«Залізній» чернігівці куплять новий пістолет (Відео)

Найтитулованіша чернігівська спортсменка вже звикла до обіймів, квітів і вітань. Цього разу привід вагомий – срібна нагорода Чемпіонату Європи з кульової стрільби.

Більше того, нашу імениту землячку Національний олімпійський комітет визнав кращою спортсменкою березня. Олена під час спілкування з головою обласної адміністрації розговорилася про нововведення в кульовій стрільбі, що безпосередньо зачепили і її. Загалом вона задоволена нинішнім сезоном.

— Коли запрошують у фінал, то кажуть «Костевич The Iron Олена». Це прикольно. Популяризують наш вид спорту, щоб було цікаво для глядачів, — Олена Костевич, срібна призерка Чемпіонату Європи.

І хоча до Олімпіади в Токіо ще далеко, та готуватися до неї треба вже зараз. Серед пріоритетних завдань – купівля нового пістолета. З цим пообіцяв допомогти очільник області й обласного осередку НОКу Валерій Куліч. Адже від якості спорядження залежить і результат. У Чернігові Олена та її тренер не затримаються надовго. Вже за кілька днів їх очікує вояж по всьому світу, що триватиме до 1 серпня.

— Етап Кубка світу в Мюнхені, потім у Баку. Чемпіонат Європи з малокаліберної зброї. Повертаємося 1 серпня, — Олена Костевич, срібна призерка Чемпіонату Європи.

Крім Олени Костевич, в адміністрації планували привітати ще й срібну призерку Чемпіонату Європи з важкої атлетики Валентину Кисіль, та в неї настільки щільний графік, що урочисту мить довелося відкласти.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button