Суспільство (відео)

Патрульні та небайдужі громадяни врятували чоловіка з передозуванням (Відео)

Патрульні отримали інформацію, що на вулиці Текстильників біля недобудованої споруди лежить людина без ознак життя. Екіпаж одразу виїхав на місце.

Розшукати місце, де саме лежить людина, поліцейським допомогли люди, які показали дорогу. На землі лежав чоловік віком близько 30 років, який не дихав. Голову йому підтримував інший громадянин, який назвався знайомим, також поряд були кілька дівчат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 30-річної чернігівки виявили наркотики

Оглянувши невідомого, один із патрульних одразу став надавати йому домедичну допомогу, бо чоловік не дихав, другий – з’ясовував, чи виїхала карета швидкої, та намагався встановити особу непритомного.

До прибуття бригади медиків охоронцям порядку довелося кілька разів реанімувати чоловіка – дихання та пульс у нього то з’являлися, то зникали. Допомагали інспекторам товариш непритомного та дівчата, які не залишилися осторонь. За кілька хвилин прибула «швидка». Чоловікові зробили ін’єкцію і він доволі швидко опритомнів.

Поліцейські встановили особу невідомого. Лікарі ж діагностували у нього передозування невідомою наркотичною речовиною. Остаточно прийшовши до тями, 35-річний чоловік відмовився від подальшої допомоги.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button