Суспільство (відео)

«Це маніяк. Монстр»: чернігівська активістка зводить зі світу власну доньку (Відео)

«Дуже багато стресу цього. Вона псує її здоров’я. Вона – ворог своїй дитині. Це маніяк, монстр. Це мої особисті слова», — Віктор Менкаль, громадянський чоловік доньки Багудінової.

Так цивільний чоловік доньки ексгромадської активістки Олени Багудінової розповідає про моменти знайомства зі своєю потенційною тещею. Приблизно місяць тому Тетяна, донька скандальної активістки, у зв’язку з проблемами зі здоров’ям повернулась до Чернігова.

«Мені зовсім недавно поставили діагноз – фіброміалгія. У мене йдуть неврологічні ускладнення на суглоби.  Мені не можна втомлюватися. Що більше я втомлююся,то більше в мене болять суглоби», — Тетяна, донька Олени Багудінової.

Матері, за її словами, сказала про хворобу в останню чергу, адже з дитинства відчувала тиск від найріднішої людини.

«Незадовго я сказала, що хворію. Я матері не казала, бо вона мене років з 16 сварить за те, що я хворію. Тому дуже важко зізнатися», — Тетяна, донька Олени Багудінової.

Як пояснює дівчина, одразу після приїзду бабуся та мати починають вимагати від неї переписати квартиру, яку за власні кошти купила Тетяна. Багудінова забирає збереження Тетяни та шантажує ними, вимагаючи квартиру.

«У мене зникли гроші, документи. І вона каже, щоб я приходила до нотаріуса і вона поверне мені все моє», — Тетяна, донька Олени Багудінової.

Апогеєм «материнської любові» стає конфлікт у квартирі Тетяни, де пані Багудінова вчиняє істерику та напад на громадянського чоловіка доньки.

«Вона ріже собі палець. Обмазує мене кров’ю, стіни кров’ю»,- Тетяна, донька Олени Багудінової.

«Порвала одяг, замазала його кров’ю. Захопила мене за шию сумкою і отак тримала. Повисла всім тілом, у мене прохрустіло все всередині. Я завис у дверях, вона – на мені. І кричить «Сусіди дорогі, допоможіть!», — Віктор Менкаль, громадянський чоловік доньки Багудінової.

Поліція спершу відсторонюється від конфлікту, а далі взагалі виставляє з квартири її законну власницю.

«Це якісь сімейні стосунки. Ми не хочемо сюди влазити. Взагалі поліція не хоче з нею зв’язуватись. Вони її бояться, оскільки вона може прийти та писати на них скарги», — Тетяна, донька Олени Багудінової.

Інтернет-портал ЧЕline також на собі відчув справедливість від Багудінової, коли протягом року відстоював у судах трьох інстанцій своє право транслювати думки людей, які постраждали від дій активістки. Ексгромадська діячка з’являлась на судові засідання під маскою таємничості – в капюшоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Змова» ЗМІ проти Багудінової: активістка програла суд журналістам

Перша інстанція, апеляція та касація врешті-решт на 100% відхилили позови Багудінової про захист її честі. Сама ж позивачка вкотре показала свою дволикість.

«От ви, Челайн. Я погоджуюся дати інформацію, тільки достовірну. Жодних коментарів я не даю. – Дайте коментар, ми хочемо почути правдиву вашу позицію)», — Олена Багудінова, позивачка.

Підтвердила сутність активістки і її донька.

«Я думаю, ви бачили всюди, що вона може удати з себе будь-яку акторку та почати «ліпити» все, що завгодно. Від бідного пенсіонера до магната, або ще когось важливішого», — Тетяна, донька Олени Багудінової.

Тому Олені Багудіновій, мабуть, треба шукати відповідь на запитання, чому про неї негативно відгукуються люди, навіть найрідніші, не в судах, а в самій собі.

«А ми Багудінову будемо плюндрувати. Дурниці говорити. Чому? За що?», -Олена Багудінова, позивачка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button