Суспільство (відео)

Замінування ОВК №206 – злий жарт чи спроба зриву виборів? (Відео)

Окружну виборчу комісію замінували. Таке повідомлення надійшло до поліції. Усі відповідні служби оперативно прибули на місце події. Як з’ясувалося, виклик був хибним. У цей час в ОВК працювала лише одна людина.

— Прийшов, почав обдзвонювати свої дільниці, заходять, кажуть: «Усе, замінована будівля, виходьте всі на вулицю». Ми вийшли. Минуло десь 15-20 хвилин, усе подивились, кажуть «Можна заходити», член ОВК №206 Володимир Сергієнко.

Проходили по поверхах вибухотехніки, там відчинені кабінети, вони пройшли з собаками. Собаки та працівники вибухотехнічної служби глянули за допомогою спеціальних приладів всі приміщення. Документація та все інше було опечатано. Службовій собаці достатньо, вона відчуває запах чи вибухівки, чи іншого предмету речовини, вона це відчуває за декілька метрів, — речник ГУНП у Чернігівській області Сергій Бриль.

— Це, зрозуміло, відбувається затягування, щоб зірвати вибори, тому що, ось дивіться: списки моїх дільничних комісій – це половина – мертві душі. Десь немає такого номера, десь не бере трубку, — член ОВК № 206 Володимир Сергієнко.

-Штаби формують людей, які пишуть ці заяви, – ми про це знаємо. Щоб витрачати на це великі кошти. Значить, виходить, що в штабах звикли: «А, все зійде, все піде так, як треба. Щось кинемо, потім замінимо ». Тяп-ляп, вибори пройшли – все «Ура!», все забули. Так? Запитання виникає: «То тоді навіщо взагалі штаби?» Два варіанти: або апріорі йдуть усі на зрив, тобто ті, хто хоче зірвати, люди, або це зла воля якась або недбалість, можна так назвати, — екс-голова ОВК № 206 Євгеній Артеменко.

Ще статті по темі

Back to top button