Суспільство (відео)

Зґвалтування неповнолітньої в Чернігові: подробиці резонансної справи (Відео)

Чернігів сколихнула резонансна подія. 58-річного уродженця Азербайджану звинуватили у зґвалтуванні 13-річної дівчини на Привокзальному ринку. Підозрюваного знайшли і затримали.

«27 серпня до поліції надійшло повідомлення про зґвалтування. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. За цим фактом відкрито провадження за статтею «зґвалтування особи, що не досягла 14-ти років». Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років», — Наталія Слабеняк, провідний інспектор сектору комунікації ГУНП у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розказала подробиці про зґвалтування 13-річної дівчинки у Чернігові

Ми вирішили розпитати про цю ситуацію у працюючих на Привокзальному. Адміністрація ринку від коментарів утрималась, які і більшість опитаних.

«Я не знаю».

«Я перший раз чую навіть таке».

«Я про таке не знаю».

«Я чув, але я не знаю».

Знайомі підозрюваного захищають його і, навпаки, намагаються перекласти вину на іншу сторону.

«Його знаю років сім. З позитивного боку його знаю. Ніколи поганого слова не сказав», — Тетяна, працює на Привокзальному ринку.

«Кажуть, цього разу вона була з наркоманами. Вимагала грошей у нього. Він не дав. Мабуть, через це вони пішли і написали заяву на нього», — Олена, працює на Привокзальному ринку.

Звісно, всі крапки над «і» мають розставити правоохоронні органи. Тому варто дочекатися офіційних результатів експертизи і більш детальних подробиць від поліції. Хоча будь-які стосунки 58-річних із 13-річними апріорі не є нормальним явищем.

Зважаючи на подібні ситуації, психологи та правоохоронці радять батькам приділяти більше уваги своїм дітям і розповідати, що навіть невимушене спілкування із незнайомцями в подальшому може призвести до трагедії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button