Суспільство (відео)

Жорстоке виховання: мати побила сина (Відео)

У Чернігові мати жорстоко побила свого дев’ятирічного сина. Лупцювала паском, аж поки на обличчі дитини не помітила кров.

Пояснила, що так вона його покарала за те, що хлопчик прийшов зі школи на дві години пізніше. Мати-одиначка виховує двох дітей: дванадцятирічну дівчинку та дев’ятирічного хлопчика. Спершу діти жили разом із бабусею в сусідньому селі, та цьогоріч мати забрала дітей до Чернігова.

Синці на дитячому обличчі та тілі помітила вчителька 33-ї школи, де навчався хлопчик. Там не вірять, що до такого здатна мати, про неблагополучну родину тут говорити не хочуть.

— Я зараз групу свою приведу, не знімайте, заберіть.

Поза камерою пояснюють: дитина до цієї школи ходить лише два тижні. До цього хлопчик жив разом із бабусею в селі. Неблагополучною родину називають сусіди. Кажуть, двох неповнолітніх виховує мати-одиначка

— Вона і дочку б’є об стіну головою, я, щоправда, не бачила, тільки чула. Проблемна сімя.

— Вона до них так ставиться. Мама гуляща, бабуся випиває. Так шкода цих діток. Вона навіть трохи «того» на голову. Дитину наче в  магазині ловили на крадіжці.

Із власних джерел нам стало відомо, що протягом десяти років жінка стояла на обліку в психлікарні. Та після народження дітей до психіатрів більше не зверталася. Удома матір ми не застали.

Місцеві кажуть: у родини великі комунальні борги, а діти кинуті напризволяще. Нині обох неповнолітніх від матері забрали. З ними працюють психологи Центру соціально-психологічної реабілітації.

«Дитину негайно поміщено до Центру соціально-психологічної реабілітації, з матірю проводиться бесіда. Завтра буде зібрана комісія, де й вирішиться подальша доля дитинки», — спеціаліст служби у справах дітей Олександр Ляшенко.

Тим часом поліція відкрила кримінальне провадження. Та з’ясовує, чому родина не перебувала під соціальним супроводом.

«За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 166 – це злісне невиконання батьківських обов’язків», — речник міської поліції Наталія Човпило.

Поки триватиме слідство, дітлахи житимуть у притулку. Та мати все ж просить, аби їх повернули додому.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button