Суспільство (відео)

Зі шкільної лави – в поліцію: правоохоронці шукають собі заміну (Відео)

Гучне затримання бандита з вибухівками і зброєю. Це чернігівські спецпризначенці демонструють свою професійність. Глядачі – потенційні поліцейські. Так у Головному управління поліції залучають до своєї професії  старшокласників шкіл. Серед кількох сотень учнів показовим виступом задоволених багато, а от обрати професію поліцейського охочих замало.

Затримання злочинців, коли його виводили з машини. Я вірю в нашу поліцію, що вони всіх злочинців затримають.

Сподобалось, як дресирують собак і як здійснюють обстріли.

Я подивилась, як затримують, думаю, на  нашу поліцію можна покладатися.

Наша поліція найкраща, служити в поліції я не буду, але їй довіряю.

Виступ поліцейських спецпризначенців найбільше до смаку вчителям. Вони зазвичай ставлять у приклад правоохоронців, когось ними лякають.

 «Бувають правопорушення, і ми викликаємо поліцію, і дільничний до нас приходить, але це рідко. Ми зазвичай самі вирішуємо такі проблеми», — – вчитель школи №24 Галина Остапова.

За кожним рухом своїх підлеглих ретельно спостерігає керівництво Головного управління поліції. Вишкіл спецпризначенців – візитна картка правоохоронців області.  Техніка і зброя, яку не використовують у зоні АТО, доречна для охорони міста. Нею сьогодні також похизувалися перед школярами.

«Приусі, які тут представлені, вони більше для вулиць міста, їх не можна відправляти до АТО. Зброя тактична, її недоцільно використовувати масово», — начальник ГУНП у Чернігівській області Едуард Альохін.

Школярам показали майстер-клас із складання зброї, а під час виступу ще й використання.


Ще статті по темі

Back to top button