Суспільство (відео)

У Чернігові школярі отримали квитки на матч року (Відео)

29 листопада Чернігів очікує головна спортивна подія цього року – футбольний матч між чернігівською командою «Десна» та київським «Динамо». Квитки на західну трибуну розлетілись як гарячі пиріжки. Утім молодим поціновувачам гри, що живуть поблизу 12 школи пощастило. Про те, аби вони теж змогли потрапити на матч, потурбувався депутат міської ради.

«У мене теж в дитинстві була історія: мене батько повів на матч Динамо Київ – це був знаковий поєдинок в моєму житті, я полюбив футбол і він став невідємною частиною мого життя», — депутат міської ради, фракція «Наш край» Богдан Ткаченко.

Богдан Ткаченко наразі очолює Асоціацію дворового футболу, в якій грає майже 60 команд.

«Спорт – це завжди азарт вміння працювати в колективі , філософське ставлення до перемог та поразок, це виховує, з’являються сильні особистості, які будуть розвивати нашу країну», — депутат міської ради, фракція «Наш край» Богдан Ткаченко.

Усі ці молоді люди – футболісти аматори, залюбки ганяють м’яча у вільний час. Від отриманого подарунку — квитка на гру — в захваті.

 «Динамо – одна з сильніших команд, я слідкую за їх іграми, але буду вболівати за Десну і мені буде приємно подивитися на це протистояння», — Ренат.

«Думаю, що Десна переможе», — Данило.

Журналіст Аліна Клименко

Оператор В’ячеслав Скрипник

Ще статті по темі

Back to top button