Суспільство (відео)

Звернення голови ОВА від 30 березня (Відео)

Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус записав традиційне ранкове звернення.

«Доброго ранку, Чернігівщино!

Дякую за цей новий день Богу і Збройним Силам України!

Учора росіяни публічно заявили про те, що вони зменшують свої наступальні дії і активність на чернігівському та київських напрямках. Чи віримо ми в це? Звісно, ні. І ми готові до будь-якого розвитку подій. І зустрічати ворога на Чернігівщині теж, щоб ми і робимо.

«Зменшення активності» на Чернігівщині ворог продемонстрував ударами по Ніжину, у тому числі й авіа, і всю ніч гатив по Чернігову. Знову знищені об’єкти цивільної інфраструктури, знищені бібліотеки, торгівельні центри та інші об’єкти, дуже багато будинків. Бо насправді всю ніч ворог гатив по Чернігову. Але ми все відновимо і наш Чернігів буде ще кращим, ніж був; наш Ніжин буде ще кращим; усі міста Чернігівщини будуть набагато кращі, ніж вони на сьогодні є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це не армія, це просто величезна мародерська банда,” – в ЗСУ розповіли про ситуацію на Чернігівщині (Відео)

Ми працюємо з холодною головою. Усі розуміють свої завдання. Вони чітко визначені і ми рухаємося по їх виконанню. І перемога буде за нами. Сподіваюся, вона буде швидкою.

А сейчас хочу сказать несколько слов больному извращенному карлику, который сидит обосранный в своем бункере на Урале. С каждой ракетой и каждым снарядом, который ты посылаешь в Украину, который прилетает на мою Черниговщину, ты забиваешь очередной, и уже последний, гвоздь в крышку своего гроба. А то, что ты лежишь в гробу …знаю, ты и так это понимаешь.

Віримо в Бога і Збройні Сили України!

Усі до роботи!»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button