Суспільство (відео)

Звернення В’ячеслава Чауса 9 квітня 2022 року

Доброго дощового ранку, Чернігівщино!

Дякую за цей новий день Богу та Збройним Силам України!

Черговий робочий день. Багато роботи. Вона в нас не закінчується. З одного боку це добре, бо кожен з нас розуміє, що треба робити і це робить. 

Гуманітарна допомога надходить до Чернігова. Я дуже багато коментарів читаю у Фейсбуці щодо якогось її продажу. Дав свою «електронку», отримав вчора десятки звернень, кілька з них уже опрацювали, інші віддали в роботу. Але ще раз повторюся: «гуманітарна», яка надходить  на склади Чернігівської області, роздається за цільовим призначенням або перевіреним волонтерам, які майже 50 днів годували місто Чернігів і область (волонтери Чернігова і області фантастичні), або ми напряму розвозимо через громади. Тому будь-які фейкові інформації, що щось продається, не буду на це реагувати.

Якщо у вас є факти, що хтось завіз «гуманітарку» і її продає, будь ласка, на мою електронну адресу – надсилайте фото, відео, будемо відпрацьовувати. Держпродспоживслужба працює і працювала щоденно надсилає мені моніторинг цін на основні продукти харчування. Працює і Нацполіція. Тільки факти, а не «десь хтось», бо це відволікає від основної роботи.

Дуже прошу всіх бути сконцентрованими. Кожен робить свою роботу.

Вірю в Бога і Збройні Сили України! До роботи!

Ще статті по темі

Back to top button