Дитинство у фотографіях

Дитинство у фотографіях: спогади народного депутата

Усі ми пам’ятаємо світлі безтурботні часи нашого дитинства. Новорічні свята, веселі літні розваги, незабутні ігри з друзями, різноманітні пригоди, перше кохання… У кожного, безсумнівно, було різне дитинство, але згадуємо ми той період із приємним трепетом у серці.

І досить часто пригадати моменти дитячого щастя допомагають фотографії.

На ЧЕline стартував новий проєкт «Дитинство у фотографіях». Відомі чернігівці діляться з нами дуже цінним – світлинами зі свого фантастичного дитинства – та розповідають цікаві історії про ті незабутні часи.

І сьогодні пропонуємо вам чергового героя нашої рубрики. Ми вам розкажемо про дитячі спогади новообраного народного депутата України Антона Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитинство у фотографіях: щасливі роки Ксенії Лук’янець

Антон Поляков з неабиякою теплотою пригадує дитячі роки. Запевняє, що в ті часи було безліч фантастичних моментів.

З нами Антон Поляков поділився однією із найцінніших родинних фотографій. І розповів про день, коли була зроблена світлина.

поляков

«Це моя родина. Фото 1991 року. Моя молодша сестричка, якій тоді було три місяці, вперше побачила бабусю, коли ми приїхали з Надиму до Чернігова. Мені на фото 3.5 роки, старшим братам 7 та 9 років. Приємні спогади. То був дуже особливий день», — пригадує Антон Поляков.

Ще статті по темі

Back to top button