Коронавірус

Депутат Ігор Романенко надав 160 тисяч гривень допомоги городнянській лікарні для протидії коронавірусу

*Актуально

Керівник фракції політичної партії «Наш край» у Городнянській міській раді Ігор Романенко надав фінансову підтримку в сумі 160 тис. грн Городнянській центральній районній лікарні. Депутат допоміг придбати засоби захисту для медиків, які лікуватимуть хворих на коронавірус у випадку захворювання в районі, а відтак подбав про захист і безпеку всіх жителів громади. Адже нині пандемія коронавірусу стала викликом для всього світу – відвеличезних мегаполісів до маленьких громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після вибухів в умовах карантину: як живуть селяни в Августівці

«Ця допомога для нашої лікарні є дуже важливою, оскільки лікарі першочергово мають бути убезпеченими від зараження. Звісно, ми всі маємо дотримуватися карантину, аби зупинити небезпеку, але одночасно маємо бути готовими до подолання її наслідків», – зазначила Світлана Більська, секретар Городнянської міськради.

Ігор Романенко зазначив, що до нього звернулися з районної лікарні щодо фінансової підтримки в цей непростий час і він не залишився осторонь проблем, адже найвищою цінністю завжди є життя і здоров`я людей. За виділені кошти медичним працівникам городнянської лікарні придбають респіратори, біозахисні костюми, антисептики, дезінфікуючі засоби тощо.

«Я сподіваюся, що мій приклад буде мотиваційним для інших, і місцеві підприємці об’єднаються для придбання такого потрібного нині апарату штучної вентиляції легень, оскільки в лікарні є два прилади – 1970-х років і 1980-х. Упевнений, що спільними зусиллями ми зможемо захистити місцевих жителів і змінити ситуацію на краще», – сказав Ігор Романенко.

Вдячність за надану допомогу депутату висловили працівники лікарні і міський голова Городні Андрій Богдан.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button