Коронавірус

ФК «Десна» роздаватиме антисептики в різних районах міста

Чернігівський футбольний клуб «Десна» створив мобільний пункт видачі засобів захисту від вірусу.

Раніше безкоштовні антисептики й інформаційні буклети роздавали в касах стадіону. Але через те, що по допомогу постійно приходять одні і ті самі люди, бо багато хто просто не може дістатися до стаціонарних пунктів через обмеження руху громадського транспорту, у ФК «Десна» вирішили змінити роботу волонтерського штабу.

Така форма допомоги запрацювала з 27 березня. З 11-ї години ранку можна приходити та брати антисептики вмікрорайоні «Масани» на парковці біля «Велмарту», а з 14-ї години мобільний пункт переміститься на вулицю Героїв Чорнобиля (парковка супермаркету «Союз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська «Десна» допомагає боротися з коронавірусом

Також у футбольному клубі зазначили, що відтепер мобільний пункт працюватиме в різних точках міста, щоб можна було охопити якомога більшу кількість жителів Чернігова. Кожного вечора на сторінці «Десни» у Фейсбуці з’являтиметься інформація про те, де працюватиме волонтерський штаб наступного дня.

Співробітники клубу, які виявили бажання стати волонтерами мобільних пунктів, видаватимуть чернігівцям антисептики й інформаційні буклети. Маски ж клуб у наметахне роздаватиме, оскільки були випадки, коли недобросовісні жителі міста брали безкоштовні засоби захисту і потім продавали їх. Тому маски від футболістів «Десни» продовжуватимуть отримувати тільки соціальні установи міста, такі як інтернати, реабілітаційні центри та інші.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button