Коронавірус

Городнянська міська рада виділила 2,6 млн грн на протидію коронавірусу

*Актуально

Депутати фракції «Наш край» у Городнянській міськраді підтримали виділення 2,6 млн грн на протидію коронавірусу в громаді.

Як наголосив керівник фракції «Наш край» Ігор Романенко, в непростій ситуації пандемії COVID-19, що триває, депутати міськради зібралися на сесійне засідання, аби підтримати медичну галузь Городнянської громади.

За його словами, відповідні зміни до міського бюджету внесені під час чергової сесії міськради, що відбулася 7 квітня. Згідно зі схваленими рішеннями сесії, 2,2 млн грн виділено на придбання сучасного діагностичного обладнання, 300 тис. грн спрямовано на потреби Городнянської центральної районної лікарні в протидії коронавірусу, 100 тис. грн – Городнянському центру ПМСД.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В області підтверджено два нові випадки захворювання на COVID-19

Крім того, Ігор Романенко і секретар міської ради, керівник районної організації ПП «Наш край» Світлана Більська відвідали місцеву лікарню, де ознайомилися з нинішніми умовами роботи медпрацівників, а також передали медикам Городні засоби захисту (маски, рукавички, захисні костюми тощо). Вони ще раз закликали підприємців Городнянщини не залишатися байдужими і фінансово підтримувати місцеву медицину, адже це турбота про життя та здоров`я усіх жителів ОТГ.

Як повідомлялося раніше, депутат від «Нашого краю» Ігор Романенко надав 160 тис. грн допомоги Городнянській лікарні для боротьби з COVID-19.

92245074_232670014762006_6386491544517476352_n

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button