Коронавірус

Прилуцькі поліцейські з початку квітня притягнули до відповідальності 27 порушників карантинних обмежень (Фото)

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області проводять посилену профілактичну та роз’яснювальну роботу серед населення та контролюють дотримання карантинних норм.

За виконанням карантинних норм стежать мобільні групи. Щоденно працівники поліції у складі таких груп перевіряють дотримання протиепідемічних заходів, як фізичними, так і юридичними особами.

Поліцейські наголошують: головне завдання – не покарати правопорушника, а попередити правопорушення. Утім, злісні порушники мають нести адміністративну відповідальність. На них поліцейські складатимуть протоколи за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від 17000 до 34000 гривень для фізичних осіб і від 34000 до 170000 гривень – для посадовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові перевірили дотримання перевізниками протиепідемічних вимог

На громадян, які не реагують на зауваження поліцейських та відмовляються вдягнути захисну маску в громадських місцях, поліція складає адміністративні постанови про стягнення штрафу в сумі від 170 до 255 гривень.

Загалом з початку місяця поліцейські Прилуцького районного відділу поліції склали 27 адміністративних протоколів за порушення карантину.

Поліцейські закликають всіх громадян відповідально поставитися до збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих та дотримуватися встановлених карантинних норм.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button