Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 203 нових випадків COVID-19

Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 27 грудня в області виявлено 203 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19. Тестування підтвердили захворювання у 171 чернігівця та двох ніжинців, у 28 жителів Ніжинського та двох мешканців Носівського районів. З них 17 госпіталізовані, інші лікуються амбулаторно.

На жаль, зафіксований летальний випадок. У Прилуках з підтвердженим діагнозом COVID-19 помер 83-річний чоловік. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус-мутант: МОЗ порадило українцям, як захиститися

За минулу добу  в Чернігівській області ще 177 пацієнтів одужали від COVID-19. Серед них у Чернігові, Ніжині та Корюківському районі одужали по 15 осіб, у Прилуках та Козелецькому районі — по 12, у Варвинському та Новгород-Сіверському — по 9, у Менському та Чернігівському — по 8, у Борзнянському, Городнянському, Коропському, Ніжинському та Сновському — по 6, в Ічнянському, Носівському та Ріпкинському — по 5, у Бахмацькому, Куликівському, Прилуцькому, Сосницькому і Талалаївському — по 4, у Бобровицькому, Семенівському та Срібнянському — по три. З них 35 перебувають на госпіталізації, інші лікуються амбулаторно.

Всього підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 29165 з них:
— 16 226 пацієнтів одужали;
— 11 939 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
— 566 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ;
— 403 летальних випадків;
— 31 померла особа із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області проведено 96 ПЛР-тестів та 230 ІФА-досліджень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button