Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 84 нові випадки COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 19 жовтня зафіксовано 84 нові випадки інфікування COVID-19.

Захворювання виявили у 38 чернігівців, шістьох ніжинців, вісьмох жителів Менського району, сімох – Куликівського, п’ятьох – Чернігівського. По четверо інфікованих у Сосницькому та Сновському районах, по троє – у Козелецькому та Корюківському, по два випадки – у Борзнянському і Ріпкинському районах, по одному – в Прилуках та Ічнянському районі. З них 13 осіб перебувають на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зафіксовано 4 766 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19

На жаль, маємо ще п’ять летальних випадків. Від ускладнень, спричинених коронавірусом, померли 62-річний житель Козелецького району, 82-річна жінка з Борзнянського, 68-річний чернігівець, 82-річна жінка з Ніжина та 92-річний чоловік з Ічнянського району. Усі вони мали супутні захворювання, що ускладнили перебіг вірусу COVID-19.

За минулу добу одужав 91 хворий на коронавірус. Серед них 26 чернігівців, 21 ніжинець, дев’ятеро жителів Бахмацького району, восьмеро – Ніжинського, семеро – Бобровицького. По четверо – у Борзнянському та Носівському районах, по двоє – у Коропському та Ріпкинському, п’ятеро мешканців Козелецького і троє – Прилуцького районів. З них 21 особа лікувалась у медзакладах області.

Загалом в області 6783 підтверджені діагнози COVID-19, із них:

— 3067 пацієнтів одужали;

— 3179 лікуються амбулаторно;

— 407 перебувають на госпіталізації в закладах охорони здоров’я;

— 111 летальних випадків;

— 19 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 579 ПЛР-тестів і 360 ІФА-досліджень.

Департамент інформаційної діяльності та комунікації
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button