Коронавірус

У Києві від коронавірусу помер відомий блогер з Прилук

Сьогодні, 16 жовтня, у одній із київських лікарень помер відомий блогер Дмитро Стужук, який був родом із Прилук. Раніше його госпіталізували через важку форму коронавірусу.

Про це повідомила його колишня дружина теж відомий фітнес-блогер Софія Стужук в своєму профілі в Instagram.

«Діми більше немає з нами. Його серце не витримало», — написала блогерка в пості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Червона» карантинна зона: що буде заборонено у Чернігові та Ніжині

 

«Діма зараз вдуже важкому стані, знаходиться в несвідомому стані в реанімації. Ніяких прогнозів лікарі поки не дають. Поспілкувалася з доктором, який займається лікуванням Діми, дуже хороший чоловік. Хочу відразу припинити всі чутки, які ходять навколо нашої сім’ї. Коронавірус не є небезпечним для абсолютно здорових людей, але у Діми були проблеми з серцем, ось і ускладнення сталося. Його серце не справляється, і Діма пережив клінічну смерть», — раніше розповідала Стужук в Сторіс.

Днями Дмитро виклав пост в свій профіль, де розповів про хворобу.

«Погано мені стало на другий день відпочинку в Туреччині. Я прокинувся серед ночі від того, що у мене набрякла шия і було важко дихати. При цьому трохи боліла живіт. На наступний день почав з’являтися кашель, але температури не було. Явних симптомів хвороби — теж, тому я подумав, що це можуть бути наслідки занять спортом, зміни клімату і харчування, ну і плюс сон під кондиціонером. Після повернення з Туреччини відразу ж пішов здавати різні аналізи, робити УЗД і про всяк випадок вирішив пройти тест на коронавірус. Він виявився позитивним », — написав блогер.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Високий Вал

Ще статті по темі

Back to top button