Коронавірус

Увага!!! Підприємці Чернігова можуть отримати пільгу на єдиний податок

У період карантину за ініціативи депутатів Чернігівської міської ради малі підприємці Чернігова, які не працюють у зв’язку з ситуацією з COVID-19, можуть отримати пільгу.

Це тимчасова пільга, на період із 1 квітня по 30-те. Вона надається для підприємців 1 і 2 групи на єдиному податку. Пільга стосується того, що вони не повинні сплачувати єдиний податок за цей термін. Але це стосується лише тих підприємців, які не працюють. І головне – їм потрібно до 1 липня подати заяву до податкової», — розповів Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Депутатський іспит» із чернігівським депутатом Віктором Бистровим (Відео)

Якщо вони не подадуть заяву – то повинні будуть сплатити податок.

«Тому ще раз звертаю увагу підприємців міста Чернігова, що вони до 1 липня мають обов’язково подати заяву, щоб скористатися цією пільгою. В кого є електронний цифровий підпис, може подати цю заяву дистанційно. В кого немає електронного підпису – або надіслати листом, або вкинути в скриньку біля податкової, оскільки зараз відвідувачів не приймають», — зазначив Віктор Бистров.

На думку Віктора Бистрова, у період кризи важливо підтримати чернігівських підприємців, запровадити пільги зі сплати місцевих податків і зборів, оренди комунального майна, аби малий і середній бізнес реально відчував підтримку.

2

1

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button