Коронавірус

В інфекційному відділенні Корюківської ЦРЛ звільнилося четверо працівників

Перший бій з коронавірусом приймають медики та інший персонал інфекційних відділень. У корюківському відділенні на сьогодні лишилося дев’ять працівників. Може так статися, що нікому буде працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Корюківському районі чоловік, у якого підозрюють коронавірус, втік з лікарні

Після того, як до інфекційного відділення Корюківської ЦРЛ поступив хворий на коронавірус корюківчанин, життя в ньому дуже змінилося.

Медики цілодобово на службі

Шість працівників відділення, у тому числі його завідувач Олексій Булітко, нині цілодобово перебувають на робочому місці. Працюють, відпочивають, харчуються – все в одному місці. «Поки, — каже Олексій Володимирович, — важко морально. Але якщо пацієнтів стане більше, то й фізично не просто буде справлятися.

Шести працівникам інфекційного відділення зроблять аналізи. І в залежності від результатів, їм доведеться від 8 до 14 днів побути на обсервації вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В області ще три підозри на коронавірус. Одна з них в Чернігові

Зараз у відділенні лише один хворий. Це пацієнт з коронавірусною інфекцією. Чоловік почувається непогано, став менше кашляти. У понеділок 6 квітня планують повторно направити його аналізи до чернігівської лабораторії. Якщо результат буде негативний, його випишуть додому.

А хто працюватиме?

За останні кілька днів з відділення звільнилися лікар, дві санітарки, медсестра, і ще одна медсестра планує покинути цю роботу, тільки-но їй дозволять вийти з лікарні. Фактично лишається дев’ять осіб персоналу. Якщо шестеро підуть на обсервацію, працювати буде нікому. А якщо поступатимуть ще пацієнти, то невідомо, скільки люди зможуть витримати.

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button