Коронавірус

За минулу добу в Чернігівській області виявлено 51 новий випадок COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 6 квітня в області зафіксовано 51 новий випадок COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у дев’яти чернігівців, 24 жителів Куликівського району, 10 – Бахмацького.  По два інфікованих у Сосницькому і Носівському районах, по одному – в Бобровицькому, Борзнянському, Коропському і Новгород-Сіверському. З них 37 осіб на госпіталізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нинішня хвиля захворюваності на ковід у Чернігові – найбільша і найважча за весь час

За минулу добу зафіксовано ще 16 летальних випадків. Від ускладнень спричинених коронавірусом померли п’ятеро чернігівців: двоє 82-річних чоловіків, один – 52 річний та дві жінки: 74 й 76 років, 69-річна жителька Куликівського району, 81-річний чоловік з Чернігівського. Також померли дві жінки 78 та 75 років з Ріпкинського району, 87-річна жінка – з Козелецького, двоє чоловіків з Бобровицького району – 72 і 65 років, 70-річний прилучанин і 80-річна ніжинка. Від основного захворювання, але з супутнім діагнозом коронавірус померли  61-річний житель Корюківського району та 69-річна жінка з Ічнянського.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 124 інфікованих. З них 39 чернігівців, 16 ніжинців, троє прилучан, стільки ж мешканців Новгород-Сіверського, Талалаївського, Борзнянського й Ічнянського районів. По чотири одужавших у Носівському, Сновському, Куликівському, Козелецькому і Бобровицькому районах, по два – у Ріпкинському, Срібнянському, Менському, Коропському та Городнянському. По шість хворих одужало у Варвинському й Ніжинському, по п’ять – у Чернігівському та Бахмацькому, по одному – в Сосницькому і Семенівському. З них 83 особи перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 44 706 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 34 561 пацієнт одужав;
– 8 115 — лікується амбулаторно;
– 1 058 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 889 летальних випадків;
– 83 особи померло із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 3000 тестувань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button