Коронавірус

Жителька Чернігівщини порушила режим самоізоляції

Кілька днів тому, мережу облетіла новина про порушення самоізоляції мешканцями одного із сіл на Ніжинщині.

Дану інформацію було ретельно перевірено Ніжинським відділом поліції і, нажаль, вона підтвердилась.

У суботу, 6 червня, відносно 55-річної мешканки с. Леонідівка Ніжинського району складено протокол за ст.44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу на Чернігівщині +20 нових випадків захворювання на коронавірус

З’ясувалося, що жінка вже тривалий час працює у одній із лікарень столиці, де і зробила тест на COVID-19. Паралельно з цим, підписала зобов’язання про самоізоляцію, але знехтувала нею вже на наступний день, коли вирішила відвідати лікарню у сусідньому селищі. Тест виявився позитивним. Чи заразила вона когось іще – відтепер необхідно перевірити новими тестами для широкого кола осіб. Значна кількість медперсоналу лікарні, після контакту з даною пацієнткою, відтепер теж на самоізоляції.

Маючи безпосереднє відношення до системи охорони здоров’я, жінка свідомо поставила під загрозу життя та здоров’я своїх же колег!

За даний вчинок відтепер доведеться відповідати перед судом. Нагадуємо,що санкція ст. 44-3 КУпАП передбачає накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000-34000 грн.), на посадових осіб — у розмірі від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34 000 до 170 000 грн.)

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button