206 округПолітика

206-й округ: хронологія за 6 липня

До виборів на 206-му окрузі залишилося 11 днів.

Кандидати не перестають агітувати, зустрічатися з виборцями і звичайно застосовувати різні махінації.

IMG_0105Так, сьогодні у ліцеї, де працює ДВК сталася пожежа. Уся будівля була задимлена, потрапити усередину змогли тільки рятувальники, які рясно залили усе водою. Пожежу вдалося швидко загасити.

Один із кандидатів замічений у годинник майже за $3 500.

Крім того, екс-заступник Генерального прокурора України Віталій Касько агітує за кандидата в народні депутати по 206-му округу Єгора Фірсова. Вони познайомилися нещодавно, але їх об’єднали події, що відбувалися з ними в один час.

А також, журналісти зібрали інформацію про те, що уся історія «Батьківщини» та кандидатів, які балотувалися в різні часи від цієї партії, густо рясніє політичними перебіжчиками й обіцянками, яких ніколи не виконували.

Особливо чітко ця політична специфіка простежується на Чернігівщині. Якщо кандидат від «Батьківщини» тут щось пообіцяв, то точно ніколи цього не виконає. Історія останніх років підтверджує цей висновок.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. я думаю что гирича явно недооценивают , там часы за все 10 иысяч , челайн видимо сильно добр )) так этот даун еще и пытаеться пираиться за счет фирсова , раскидываяясь своим баблом и на лево и на право

Back to top button