206 округПолітика

Любить, не любить… Скандальний нардеп Парасюк не може визначитися зі своїм ставленням до одіозного радикала Блауша. Оновлено (Відео)

Переглянувши допис на сторінці у Фейсбук журналіста Василя Крутчака, мимоволі робиш висновок, що деякі парламентарі, як діти малі – не мають своєї позиції, а часом і просто політично необізнані.

7 липня, у четвер народний депутат України Володимир Парасюк  на своїй сторінці у Facebook виклав світлину, яка зображує підтримку кандидата у народні депутати по 206 округу Дмитра Блауша.

«…У цьому житті я не часто бачив людей, які творять себе самі і крок за кроком  ідуть до своєї цілі. Цей хлопець у свої 23 роки вибрав дорогу служити народу і боротись за сильну Незалежну державу. ..», — написав нардеп на своїй сторінці у соцмережі.

Парасюк2

А вже через годину після допису Парасюка, журналіст Василь Крутчак пояснив нардепу , а заразом і своїм дописувачам, що парламентарій не правий.

«…Підступні радикали ввели в оману мого побратима Volodymyr Parasiuk і він публічно закликав голосувати на проміжних виборах до ВРУ за мажора радикальної партії Дмитра Блауша по 206 округу. Коли я побачив цей заклик, я не повірив своїм очам! Я відразу зконтактувався з Вовою, роз’яснив йому в чому тут підстава. Після коротких переговорів Вова видалив свій пост і тим самим відмовився підтримувати кандидата-мажора Дмитра Блауша. Шах і мат, радикальній партії…», — написав Крутчак.

Складається враження, що часом, українські парламентарі роблять і тільки потім думають або ж мають від цих необдуманих вчинків певний зиск.  В будь-якому разі дана ситуація – чергове яскраве підтвердження імпульсивної і не послідовної поведінки народного обранця Парасюка.

Парасюк1

Ще статті по темі

Back to top button