206 округПолітика

«Наш Край» буде на виборах: без кандидата, але з жорстким моніторингом кампанії (Фото)

Політична партія «Наш край» не висуватиме власного кандидата у виборчому окрузі № 206, але забезпечить жорсткий моніторинг і контроль щодо перебігу виборчої кампанії.

Про це 16 червня під час прес-конференції заявила голова Чернігівської обласної організації «Нашого краю» Ольга Чередник.

«Попри відсутність свого партійного кандидата «Наш край» залишається активним учасником виборчого процесу. Наша команда надаватиме політичну підтримку кандидатам, які виявлятимуть виборче свавілля,пов’язане із маніпуляціями та підкупом виборців», — наголосила Ольга Чередник.

За її словами, усі політичні ресурси і можливості партійної структури буде спрямовані на посилену роз’яснювальну роботу з виборцями. Ольга Чередник акцентувала, що «партійне рішення про підтримку того чи іншого кандидата, або непідтримку  жодного» у «Нашому краї» оголосять у переддень голосування.

Голова фракції партії «Наш край» у Чернігівській міській раді Oлександр Сoколов, наголосив, що не братиме участі у виборчих перегонах в Чернігові.

«Наша політична сила має усі шанси перемогти у чесній виборчій кампанії з огляду на наш політичний і господарчий досвід. Наголошую – у чесній  кампанії. Безумовно, я маю відповідні пропозиції. Але я категорично проти участі у дикому полі виборчих технологій та експериментів, на яке прагнуть перетворити Чернігів.

Я прагну жити в красивому місті, працювати із чесними принциповими людьми. Тому відмовився балотуватися і залишаюся надалі на позиції лідера фракції «Нашого краю» у міській раді», — пояснив Олeксaндр Сoкoлов своє рішення.

Він повідомив, що «Наш край» буде відслідковувати хід виборчої кампанії по 206 округу, проводити роз’яснювальну кампанію щодо порушень законодавства під час виборів, фактів підкупу та маніпуляцій.

Олeксандр Сокoлов звернувся також до виборців 206 округу із закликом піти на вибори 17 липня і зробити свій вибір.

Він підкреслив, що в останні півтора року Чернігів зусиллями певних сил став майданчиком для випробування брудних технологій та маніпуляцій. На його думку, єдиним відносним позитивом такої ситуації є те, що вона змінює чернігівців, змушує їх усвідомлювати масштаби виборчого підкупу у місті і його ризику для розвитку громади.

«Партія «Наш край» — це команда порядних, принципових людей. Не за горами місцеві та загальноукраїнські вибори. Наша команда підійде до них із дієвою програмою та лідерами, яких знають і поважають люди.

Впевнений, на той час нинішні гастролери-гречкосії вже не матимуть шансів на виборах. Громада обиратиме з огляду на необхідність змін життя на краще в Україні і Чернігові. Принаймні «Наш край» вже сьогодні робить для цього усе необхідне», — наголосив Oлександр Сокoлов.

Перший номер у списку партії «Наш край» до обласної ради Валентин Мельничук наголошує на засиллі брудних технологій у Чернігові.

«У країні та нашому місті ведуть брудні ігрища, замість того, аби займатися добрими справами в інтересах людей і громад, вирішувати питання економіки, надходжень до бюджету, соціальних питань», — зазначив він.

На його думку, без дієвої позиції силових структур забезпечити чесні вибори буде вкрай важко.

«Ми говоримо про суди, прокуратуру, органи місцевого самоврядування – вони працюють чи ні? Щодо забезпечення чесних демократичних виборів. Напевно, ні», — наголосив Валентин Мельничук.

Також він прокоментував роботу парламентарів: «Риба гниє з голови. У Верховній раді справи не ідуть далі бійок та політичних інтриг. Усі питання щодо стабілізації комунальних платежів, ціноутворення, залучення інвестицій там знімаються із розгляду».

На його думку, якщо народні обранці та влада країни не схаменуться, восени через підвищення комунальних тарифів можуть бути суспільні заворушення.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Учитывая что сейчас в 206 один зоопарк приглядывать за ними не помешает , особенно учитывая как эти звери хотят раздеребанить город

Back to top button