206 округПолітика

Новим секретарем ОВК по 206 округу став соратник голови ОВК Сульдіна

Новим секретарем ОВК по 206 округу від Радикальної партії став 44-річний Олександр Крикунов.

Він має досвід досвід у роботі комісій вищого рівня та працював разом із Анатолієм Сульдіним, теперішнім головою ОВК №206.

Заміна відбулася у зв’язку з внесенням відповідного подання Радикальною партією Олега Ляшка, за квотою якої екс-секретаря раніше було включено до складу виборчої комісії.

Нагадаємо, 11 липня, Центральна виборча комісія постановила достроково припинити повноваження секретаря окружної виборчої комісії №206 Сергія Соломахи.

В останній день здійснення повноважень у Сергія Соломахи з окружної виборчої комісії зникли особисті речі, серед яких були документи та фотоапарат із відеозаписами.

Новий секретар ОВК на засіданні 11 липня склав присягу та приступив до виконання обов’язків.

Раніше Крикунов був довіреною особою кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка на виборах Президента України 17 січня 2010 року та кандидата у народні депутати України Сівакова Леоніда Миколайовича (Радикальна партія Олега Ляшка) на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в одномандатному виборчому окрузі №96.

Також Олександр Крикунов має досвід роботи в комісіях вищого рівня. Зокрема, він був головою Васильківської міської виборчої комісії Київської області на місцевих виборах 2010 року від місцевої організації Політичної партії «Наша Україна», а також членом комісії в Київській міській виборчій комісії на місцевих виборах 2015 року від місцевої організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Олександр Крикунов виконує повноваження члена нині діючої Київської міської виборчої комісії, головою якої є також нещодавно призначений голова ОВК №206 Анатолій Сульдін (Блок Петра Порошенка “Солідарність).

На засіданні 12 липня новопризначений секретар не був присутній, оскільки, за повідомленням голови, перебуває в лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button