Політика

Переваги і перспективи розвитку території обговорили в Седнівській громаді

*Актуально

Обговорення актуальних для місцевих мешканців питань у громадах Чернігівської області триває.

Депутат обласної ради від партії «Наш край» Сергій Баришовець (голова Чернігівської обласної партійної організації) поспілкувався із депутатами та представниками Седнівської територіальної громади, що поблизу Чернігова. Зустріч відбулася з дотриманням карантинних заходів.

Під час спілкування окреслено важливі для жителів питання. Насамперед це впорядкування використання земельного фонду громади, з цією метою варто провести інвентаризацію земель. Крім цього, необхідно налагодити більш ефективну співпрацю між головою та депутатською більшістю селищної ради, до складу якої належать і депутати «Нашого краю». Адже наразі через різне бачення кадрових питань не призначено старосту с. Макишин.

Зрозуміло, що громада потребує кваліфікованих спеціалістів, які мали б управлінський досвід і цілісне бачення розвитку громади. Седнівська громада із центром в історичному селищі серед інших переваг має значний потенціал для розвитку своєї туристичної привабливості.

Сергій Баришовець наголосив, що депутати «Нашого краю» виступають за налагодження ефективного діалогу з жителями громад, аби оперативно й результативно реагувати на звернення та пропозиції мешканців Чернігівщини, й активно працюють у цьому напрямі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button