206 округПолітика

Напад на журналістів біля громадської приймальні народного депутата здійснив чоловік, схожий на тітушку (Фото)

Напад на журналістів інформаційного порталу ЧЕline стався в Чернігові біля громадської приймальні одного  з народних депутатів України.

Близько 8-ї години вечора 7 червня невідомий чоловік кремезної статури, схожий на тітушку, спершу погрожував представникам ЗМІ, а потім відкрутив об’єктив фотокамери, – повідомив журналіст електронного видання.

Наш портал запустив марафон «Вибори 2016. Фіксуємо усі порушення».

Ми отримали анонімний дзвінок. Люди повідомили, що біля громадської приймальні одного з народних депутатів України бачили претендента в кандидати до Верховної Ради по 206-му округу Максима Микитася, а також його мікроавтобус. Саме в цей мікроавтобус завантажували якісь коробки і все це відбувалося в неприйомні години.

Тобто після 18-ї, коли, по суті, громадська приймальня вже не працює. Що саме робив пан Микитась у приймальні нардепа і що то були за коробки, ми й прийшли попитати.

Однак відповідей не отримали, натомість нас облаяли та зіпсували нам техніку. Дякувати поліції, об’єктив нам віддали.

Як з’ясував ЧЕline, сьогодні скандальний київський забудовник Максим Микитась планував зустріч із мешканцями Ріпкінського району, що входить до 206-го виборчого округу Чернігівщини. Вочевидь, у тих коробках, які зафіксували мешканці Чернігова, були «подарунки» від Микитася для виборців. Нагадаємо, цими вихідними продуктові набори від «благодійника»- кандидата роздавали в Чернігові.

Також варто зазначити, що, на думку деяких експертів, офіційний кандидат від БПП Сергій Гарус буде лише технічним кандидатом у Максима Микитася.

Факт нападу на журналістів інформаційного порталу ЧЕline біля громадської приймальні народного депутата зафіксувала поліція та бригада слідчо-оперативної групи на чолі із заступником начальника Чернігівського відділу поліції Олексієм Клунком.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Опять микитась со своими методами, точно такое же быдло рядом держит , в Киеве титушками народ п**ил , теперь в че решил журналистов уничтожать , все по схеме киевского быдла

  2. Ого! Микитась уже продуктовые наборы раздает? Опять я все пропустил))) И что, хорошего что-то давал или так, по-жлобски (т.е. по-киевски)?))) У Микитася денег много. Он же у такой же как и Атрошенко — деньги предпочитает на оффшорных счетах прятать, а то ведь заставят налоги платить!

  3. Микитась уже и в Чернигов своих титушек навез?! Не хватало нам его рекламы незаконной по всему городу, так теперь еще и страшно будет взгляд косой кинуть, слово не то столичному кандидату сказать? Отличная обстановка вырисовывается в Чернигове((((((((

Back to top button