206 округ

У ОВК замінили члена комісії

Окружна виборча комісія №206 округу на своєму засіданні утворила спеціальну дільницю на тимчасовій основі в слідчому ізоляторі Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області за юридичною адресою м. Чернігів вул. Реміснична, 3. Орієнтовна кількість виборців, що перебуватимуть у закладі на день голосування, 350 осіб , повідомляє «Опора».

Крім того, до виконання обов’язків приступив новопризначений член комісії Володимир Сергеєнко (політична партія «Сила людей»), який склав присягу та офіційно прийняв повноваження члена ОВК.

Нагадаємо, що він замінив Оксану Індюкову , повноваження якої достроково припинила ЦВК. Також під час засідання було вирішено питання щодо розподілу функціональних обов’язків між членами ОВК, які нещодавно приступили до своїх повноважень та низку інших технічних питань, що стосуються роботи комісії.

Зокрема, на своєму засіданні комісія визначила, що жеребкування щодо черговості надання кандидатам у народні депутати України ефірного часу на регіональних теле- та радіоканалах для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення виборів народних депутатів України, відбудеться о 15:00 29 червня 2016 року.

Ще статті по темі

Back to top button